Ελληνική Μόδα

Ελληνική Μόδα – Η Δική Μας Υπόθεση!

Σε μια εποχή κρίσης όπου ξένες εταιρείες έχουν κατακλίσει την αγορά, νιώσαμε την υποχρέωση να συμβάλουμε στην ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων  και συνεπώς στην  ενίσχυση και  τόνωση της αμιγούς ελληνικής οικονομίας . Προσφέροντας στήριξη της Ελληνικής επιχείρησης. Είναι σημαντικό να αναλογιστούμε ότι κάθε ελληνικό ρούχο που αγοράζουμε ή πουλάμε διατηρεί  μια πολύτιμη θέση εργασίας στην Ελλάδα.

Η ιδέα γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2011 και συμβάλλει δραστικά στην εκστρατεία υπέρ του ελληνικού ενδύματος.

Η εταιρεία Γ. Αποστόλου & Σια Ο.Ε. είναι εκείνη που δημιούργησε το καρτελάκι Ελληνικής Μόδας. Με αυτό ο καταναλωτής αναγνωρίζει άμεσα το εγχώριο προϊόν ανάμεσα στην ομοιομορφία των υπολοίπων, δίνοντας  παράλληλα την δυνατότητα στον πελάτη να διαλέξει και να υποστηρίξει τα Ελληνικά προϊόντα που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι εφάμιλλα και πολλές φορές ανώτερα των εισαγόμενων.

Η ανάδειξη της ελληνικής μόδας είναι πραγματικά δική μας υπόθεση. Ο καθένας έχει το δικό του ρόλο και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε την ελληνική αγορά την παρούσα χρονική στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται σε δύσκολη  οικονομική κατάσταση.

Η ιδέα μας υποστηρίζει τόσο την ελληνική αγορά όσο την άριστη ποιότητα και τον μοντέρνο  σχεδιασμό των  Ελληνικών ενδυμάτων.